Funny

Datum:2011-05-31 ♥ Tid: 16:55:52

Glömt blogga, sorry!
Idag har vi ju somsagt operations dagsverket, och lat som jag är så lagar jag bara mat ;)
Var i stallet på morgonen och red, skrittade ut till "sjön" men Patron och lät han plaska lite. Gjorde även lite skänkelvikningar i skritt.

Silver var helt AMAZING idag. Älskar den ponnyn så sjukt mycket, skulle aldrig kunna leva utan honom..


Imorgon ska jag också rida får se vad jag hittar på då :)



Operation dagsverk

Datum:2011-05-31 ♥ Tid: 16:38:34
Ingen skola idag då vi har operation dagsverk. Vi ska samla in pengar som vi sedan skickar till en skola i nepal. Jag fick sovmorgon till 10 och sen har jag dammsugit lite i huset och klippt gräset. Sen har jag slappat i solen, en riktigt skön dag med andra ord ;)


Så snyggt ;)


Sen åkte jag på en tur med hundarna ;) Skönt för gammelhunden att slippa springa hela runda och skönt för mig att slippa gå haha.

Snart ska jag äta och sen blir det att åka vidare till stallet, ska rida en sväng på Loke :) 



Busy weekend ..

Datum:2011-05-29 ♥ Tid: 21:20:51
Är så sjukt trött så känns som jag kan somna här och nu. Men har ändå varit en sån härlig helg så måste skriva lite :D

Lördag

Började med att jag försov mig, vaknade vid 8 och Camilla skulle hämta mig 10 över 8, lyckat sådär. Men jag hann och sen bar det av till Lockenkil där vi var funktionärer på 3årstest. Vi hjälpte till att bygga, höja och plocka bort hinder. Såg en del sjukt snygga ponnyer och tog runt 650 bilder, jätteroligt! :)

Linn's Ängsbackens Coco Pop :)

Söndag

Idag var vi uppe vid 6 och 20 i 7 var vi i stallet. Packade in allting i bilen och fixade ordning Loke och sen bar det av till Karslund. Startfälttävlan var det som stod på schemat idag då, var jätteroligt! :D

Dressyren - Gick inge vidare. Loke HATAR vanliga tränsbett och går mest och stretar imot hela tiden och lyssnar inte på några förhållningar. Jag som desutom inte är så jättestark har inget annat val en att behöva sitta och dra och det ser förjävligt ut. Hade dålig känsla rakt igenom och var bara glad att få det gjort, dock ser det inte så illa ut (förutom i galoppen ...) på filmen som det kändes, men usch! 



Hoppningen - Han var framme och fin. Dock var det på gräs (hans första banhoppning på gräs) och mitt på banan var det en stor vattengrav, bredvid graven var det en linje med 3 hinder. När jag stryde mot första hindret kom vi lite i otakt, han är rädd för vatten så tittade mer på det en på hindret hoppade dock när jag tryckte på. Sen kom vi mot nästa hinder, fortfarande lite i otakt och dålig fart och det var ett plank. Så han saktar av en bit innan och så jag får trycka över honom (för planket var ju livsfarligt ;) ) och då lyckas han ju såklart riva. Han tittade lite på 3dje hindret i linjen med, men resten av banan gick fint :) Surt med det petet i en så låg klass, men det gör mig inget! 



Terrängen - Red halva banan i undertempo, så han hoppade knasigt på något hinder och snubblade till på bankern. Men han var jätteduktig och det var superkul! :D Jag hade banhoppningstempo kan man säga, men det var ju min första terräng. Känslan på de 2 sista hindrena var toppen, så den tänker jag behålla! :D


Fick ett diplom och rosett, samt en erfarenhet rikare ;) Vart en jätterolig dag idag med då!



Världens bästa Loke :love:

Sen åkte vi vidare till stallet och fixade allt och sen vidare till nästa stall där jag red ett litet dressyrpass på Merlin. Gick helt okej :)



Har massa mer bilder från hela helgen + filmer från idag om ni vill se? :) Nu ska jag i vilket fall gå och sova, innan jag somnar på skrivbordet.


Loke <3

Datum:2011-05-29 ♥ Tid: 13:00:00



Dress up

Datum:2011-05-28 ♥ Tid: 14:00:00
Så här kommer jag & Loke se ut imorgon när vi är på startfälttävlan i Karslund .. :) 

Dressyren






Hoppningen





Terrängen





Vad tycker ni? :) 



Bockarkungen Loke!!

Datum:2011-05-27 ♥ Tid: 21:56:43
Skola först idag, sen åkte jag till stallet. Började fixa allting inför söndagen eftersom vi kommer vara borta hela dagen imorgon ;) När allt var klart red jag Loke en sväng på gärdet barbacka på gärdet .. det kan väl sammanfattas med den här filmen; 





Movietime

Datum:2011-05-27 ♥ Tid: 21:24:58



Film ifrån hoppnigen i skogen häromdagen :)

Awesome!

Datum:2011-05-26 ♥ Tid: 21:47:25
Måste bara få skriva av mig....




JAG måste nog vara världens lyckligaste tjej! Jag rider underbaraste bästa hästarna, och inte nog med det så ägs dom av världens bästa personer, som alltid ställer upp,alltid snälla helt enkelt så är dom BÄST!
Jag har också världens bästa vänner, kan inte bli bättre, eller hur ;)
ÄLSKAR ER!

Hursomhelst så red jag Silver idag då, hade tänk bara skritta då jag kände att jag inte o r k a d e med mer dåliga ridpass, men tänkte att eftersom det är min födelsedag så ska jag göra nått bra av det, så började trava och det gick jätte bra, han lyssnade superbra! Sen rullade jag över i galopp och det var helt underbart *världens bästa ponny* Med sällskap av Emma och Merlin, kan inte bli bättre :D

Sen tog jag och Emma bussen hem, duschade och lagade mat. Sen gjorde mamma tårta, och jag och Emma gjorde en videoblogg, väldigt oseriös dock ;)
Sen kom Jenny och Tomas och fikade lite.

Fick också lite presenter idag, Fick entröja om min kompis Linnéa, och ett urgulligt armband av syster, Sen ett par jättefina ridstrumpor av Jenny (TACK) , kan fota allt om ni vill se?
Supernöjd verkligen!


Godmorgon!

Datum:2011-05-26 ♥ Tid: 07:46:00
Tänkte skriva lite snabbt om gårdagens ridpass innan jag åker till skolan ..

Båda måndagens och tisdagens pass har gått åt hela vetet. Försökt rida dressyr med båda hästarna, vilket som sagt gick åt skogen.

Idag red jag och Julia ut. Jag på Loke hon på Jacky. Vi gick till vår terräng bana för att hoppa och filma lite. Dock tog vi inte alls många språng innan Julia bestämde sig för att rida hem då Jacky inte funkade alls. Så då vart jag kvar själv ute i skogen, så jag hoppade något språng till och sen red jag in en bit i skogen. Busade runt lite och sen red jag hem. 

Loke skötte sig helt okej, han var dock lite knäpp (som vanligt?) haha. Så fort jag drev på lite bocka han och om jag gjorde halt för att vänta på att Julia skulle bli klar eller nåt börja han backa in i skogen, så tillslut fick jag bli riktigt förbannad på honom då han var påväg över några asfaltsbitar, ner i ett dike och in i ett träd och han vägrade sluta backa. Jag satt liksom med helt långa tyglar och gjorde ingenting och ändå backade han? knäppa häst! Efter att jag sagt till honom ordentligt så slutade han och då var han helt underbar att rida! Tog ett sista språng och jag hade sån bra anridning så jag vet inte vad, han var lugn, jag satt helt lätt på handen men han vart ändå inte framtung. 

Sen busred vi lite i skogen, jag satt för det mesta med helt långa tyglar, höll mig antingen i martingalen eller så hade jag händerna utsträckta. Förjävla härligt :D

Världens bästa Loke :love:





Gårdagens inköp ...

Datum:2011-05-25 ♥ Tid: 15:00:00

Jag som skulle spara mina pengar till falsterbo ... ;) 


Målning

Datum:2011-05-25 ♥ Tid: 14:00:00
En bild jag målade här i veckan, vad tycker ni? :) Har även spelat in en film när jag målar den, så planerar att fixa till den och sedan lägga upp här ;) 


Here I am

Datum:2011-05-24 ♥ Tid: 22:28:40
Jaha, så ska man blogga här igen .. En liten snabbupdate på vad som hänt mig också kanske? ;) 

Ja, det rullar väl på för mig med hästarna. 
Merlin och jag börjar komma överens bättre och vi har som alla dåliga dagar, men det går bara bättre och bättre och många spärrar har börjat släppa - vilket är härligt! Samtidigt som jag känner mig större och större ...

Det nyaste bilderna jag har på han och mig ;)




Med Loke rullar det på som vanligt. Leker livet helt enkelt ;) Vi har startat våran första tävling tillsamans, gick riktigt bra - dock 4 fel då det var en konstig bana, men han gjorde bra ifrån sig!



Har även tagit ett steg fram, hoppat 1 meter med Loke (mest ett steg för mig, hästen är det inga problem för) :D


Vi ska även starta en startfälttävlan den här helgen, ska bli redigt spännande!




We´re on it again

Datum:2011-05-24 ♥ Tid: 20:08:51
Det var längesedan! Men jag och Emma har bestämt oss för att starta upp bloggen igen.
Ni får stå ut med den gamla designen sålänge, ny kommer inom snar framtid när vi fotat nya bilder ;)

Jag har iallafall hunnit med att göra mycket, Silver och jag har startat v¨r första "tävling" en pay and jump i Vretstorp.
Sen har vi varit på träning för Britt igen. Gick bra,  hade en bra ridkänlsa!
 Vi har eventuellt två tävlingar inplanerade :D

Red silver idag, och det gick S K I T.
Jag red för j****a dåligt, och blev bara arg på mig själv. så jag slutade ridpasset efter han sökt sig ner en sista gång.

 Kan bjuda på lite bilder.


Bilder ifrån träningen.









Bilder ifrån Pay and Jumpen










RSS 2.0